Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Credit rapid

Cateva sfaturi inainte de a apela la un credit

Inainte de a apela la un credit, oricare ar fi tipul acestuia – credit rapid, credit online, credit fara acte- trebuie sa iti pui cateva intrebari si sa respecti unele criterii.
Cel mai important este sa iti stabilesti bugetul, sa determini daca te incadrezi sau nu, daca bugetul iti permite sa rambursezi suma primita la perioada stabilita.Daca acesta din urma este deja putin dezechilibrat atunci gandeste-te bine daca este momentul potrivit de a apela la un credit. Evita angajamentul pe un termen prea lung. Inainte de a solicita un credit asigura-te de faptul ca perioada de rambursare nu este foarte lunga.
Iti recomandam sa faci simulari online puse la dispozitia clientilor de site-urile oficiale ale IFN-urile existente pe piata si nu ezita sa apelezi si la comparatoarele de credite. Astfel vei avea garantia ca ai facut cea mai buna alegere. Un simulator online iti va arata exact sumele de rambursat, perioada si costurile totale ale creditului, dobanda aferenta.

 

Analizeaza in amanunt oferta creditului. Fie iti doresti sa apelezi la un credit pentru a trece peste o cheltuiala neprevazuta, fie pentru a finanta un proiect, institutiile financiare nebancare iti vor trimite o oferta de pret care descrie in detaliu caracteristicile acestui tip de imprumut precum si modalitatile de rambursare. Analizeaza bine aceste oferte pentru a te asigura ca nu iei o decizie gresita.

 

Compara ofertele. In momentul in care compari diferitele oferte existente pe piata trebuie sa iei in considerare toate elementele. In acest sens, poti apela la comparatoarele de credit online, 100% gratuite. Astfel, trebuie sa stabilesti aceasta comparatie pornind de la DAE propusa. Obligatorie in toate ofertele de credit, aceasta iti permite sa ai o viziune asupra costului total al creditului si sa compari ofertele concurente de pe piata. DAE incorporeaza totalitatea costurilor necesare realizarii finantarii – dobanda nominala, costurile asigurarii obligatorii si alte taxe. Intereseaza-te daca exista alte comisioane sau costuri ascunse. Trebuie sa cunosti si conditiile de rambursare anticipata descrise in contract.

 

Dobanda. In momentul in care apelezi la un credit, dobanda aplicata nu poate depasi dobanda maxima. Aceasta dobanda este calculata odata la trei luni pentru fiecare tip de credit in parte. Este publicata in Monitorul Oficial la sfarsitul fiecarui trimestru si se poate consulta online.

 

Acum ca stii la ce trebuie sa fii atent inainte de a apela la un credit poti sa completezi o cerere pentru a solicita si tu un credit rapid.

Leave a Response